PIALA PERPADUAN 2020

Please Share !!! Thank you

Winner


N.JOHAN 2ND

KETIGA 3RD

PASIR MAS – 21 Feb 2020 merupakan tarikh majlis pembukaan dan penutupan Kejohanan Bola Sepak Piala Perpaduan Anjuran Dewan Pemuda PAS Negeri Kelantan dengan berkerjasama Kelab Bola Sepak Kampung Teresek. Majlis dirasmikan oleh YB Dato’ Hajah Siti Zailah Binti Mat Jusoff (TIMBALAN MENTERI WANITA DAN KELUARGA)

Pihak Kelab Bola Sepak Kampung Teresek mengucapkan terima kasih kpd pihak YB Dato’ Hajah Siti Zailah Binti Mat Jusoff atas sokongan kpd pihak kami pd penganjuran edisi 1 ini. Semoga sokongan ini akan berterusan untuk edisi 2 yg akan datang. Terima kasih Dato.

Terima kasih juga diucapkan semua penaja utama kejohanan ini pihak kepada semua Dato’ atas sumbangan yang dberikan. Tajaan lebih kepada peralatan sukan. Dengan kerjasama ini sudah pasti meringankan lagi beban kami selaku penganjur.

Tidak lupa juga diucapkan terima kasih kpd pihak Wat Uttamaram Temple atas kepercayaan & memberi mandat kpd pihak kami menganjur kejohanan tahunan ini.

Terima kasih & tahniah juga kepada semua AJK yg terlibat. Kerjasama Dan komitmen yang tidak berbelah dlm membantu menjayakan penganjuran kali ini. Khidmat & bakti kalian sudah pasti membanggakan semua warga Kelab Bola Sepak Kampung Teresek diluar mahupun di dalam.

Terima kasih juga kepada semua penduduk kampung yg terlibat secara langsung atau tidak langsung. Semua jabatan2 , pihak AJK Kelab Bola Sepak Kampung Teresek.

Syabas & tahniah kpd pasukan UTTAMA’ UNITED FC kerana tlg dinobat sbg JUARA PERPADUAN edisi 1.Tahniah juga kpd pasukan PAK KIANG FC selaku N.Juara dan pasukan SEMERAK FC utk tempat ke3.

Kepada pasukan2 lain terima kasih atas penyertaan anda & sudah pasti impian & cita2 utk menjulang piala perpaduan di Kelab Bola Sepak Kampung Teresek tak akan terhenti begitu sahaja. Tahun depan boleh cuba lagi dgn pasukan yg lebih mantap.

Maaf sekiranya ada terkurang dlm penganjuran pada Edisi 1 ini. Kesempurnaan tidak akan dapat 100% & sudah pasti ada yang tak kurang.

Sekian, terima kasih dari kami KELAB BOLA SEPAK KAMPUNG TERESEK

Selamat Maju Jaya , Majulah Sukan Untuk Kita Semua

Sawasdeekap..Khop khun kap


Please Share !!! Thank you